• El COPC ets tu

Presentem la candidatura 'El COPC ets tu'!

Actualizado: 14 may


Benvolguts i benvolgudes col·legues,


Us presentem un nou projecte per al futur del COPC. Nou, perquè cal millorar i renovar-se, però també madurat a partir de l’experiència i els resultats obtinguts durant quatre anys de gestió.


Durant aquest temps i amb l’arribada de la Covid, hem comprovat amb admiració el gran poder de resposta dels psicòlegs i psicòlogues, i el nostre compromís amb la societat. Però també hem après la importància del Col·legi com a eina per a continuar creixent i millorant com a col·lectiu. Una eina intel·ligent que mou un pressupost de 4 milions d’euros, 16.000 professionals i desenes de col·laboradors necessaris que cal cuidar i guiar cap a un futur que visualitzem ple de prestigi, bones pràctiques, més presència de la Psicologia i més ocupació.


El nostre nou equip està format per 8 dones i 3 homes de diferents edats, àmbits, territoris i orientacions, que comparteixen la il·lusió, les ganes i el compromís de treballar, de la mà dels òrgans i comissions de gestió de COPC, al servei del Col·legi i de la professió.


Estem preparats. Renovem-nos i continuem fent feina.

Sumem forces. Amb tu, prestigiem la Psicologia.

145 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo